Werkwijze Indoor / Outdoor

Altijd al leuke, spontane foto's van kinderen, kleinkinderen of jullie gezin willen hebben? Dat kan!
Wat is er nu mooier dan een sprankelende afbeelding, gemaakt op een schitterende locatie, in een fraaie lijst of misschien zelfs als canvasschilderij aan de muur!? Uiteraard is dit ook geschikt als geweldig cadeau of verrassing.

Outdoor

Bij een Outdoor reportage zoeken we, in overleg met jullie, een leuke locatie uit. Bijvoorbeeld een bos, park, strand of wat jullie ook maar in gedachten hebben; er zijn zoveel mooie plekken! Een Outdoor reportage heeft in ieder seizoen zijn eigen charme. Niet alleen is een reportage in de stralende zon schitterend, maar denk ook eens aan de mooie herfstkleuren of een mooi winterlandschap!

Indoor

Wanneer staan kinderen het mooist en meest natuurlijk op de foto? Als ze volledig op hun gemak zijn.
En waar zijn ze dat bijna automatisch? In hun eigen huis.

Alexander Engberts Fotografie komt bij jullie thuis of naar een lokatie van jullie keuze om een serie mooie, vlotte en eigentijdse foto's in een ongedwongen setting te maken. Na ongeveer een week ontvangen jullie de inlogcode voor jullie persoonlijke webpagina waar de foto's bekeken kunnen worden. Op die manier kunnen jullie in alle rust bepalen welke foto's jullie laten afdrukken.

Interesse? Vul dan hier een contactformulier in en jullie ontvangen vrijblijvend meer informatie. Bellen kan uiteraard ook, ons telefoonnummer is 071-3018649 of mobiel 06-11915555.

Lid Beroeps Fotografen Nederland