Werkwijze Huwelijk

De bruidsreportage is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie trouwdag en daarom moet alles perfect zijn. We doen er alles aan om de hele dag zo mooi en natuurlijk mogelijk vast te leggen. Je zou onze stijl kunnen omschrijven als fotojournalistiek met een vleugje glamour.
Wij stellen de allerhoogste eisen aan de materialen die we gebruiken en daarom worden onze afbeeldingen in het vaklaboratorium waar wij mee samenwerken handmatig op kleur gecorrigeerd en op professionele wijze afgedrukt.

Album
Voor onze albums werken wij samen met de absolute topleveranciers op dit gebied in Nederland: Verka en Eprintpro. Dit alles om er voor te zorgen dat jullie over 20 jaar nog steeds het gevoel van die ene dag terug kunnen halen door alleen maar het album open te slaan!

Wij maken gebruik van een drietal, zeer fraaie, albumconcepten:

  • Het zeer bijzondere ALLURE concept. Geprinte albumbladen hebben meestal het nadeel dat er op gewoon papier wordt afgedrukt, waardoor veel contrast en kleur verloren gaat en de bladen een beetje op pagina's uit een tijdschrift gaan lijken. ALLURE bladen hebben dit nadeel niet aangezien er afgedrukt wordt op professioneel fotopapier wat vervolgens wordt verlijmd met een 5mm dikke kunststof tussenlaag, waardoor je een album met schitterende, stevige bladen krijgt. Alle voordelen van een normale, glanzende foto worden op deze manier gecombineerd met een enorme duurzaamheid! Deze albumbladen zijn gemaakt om een generatie mee te gaan.
  • Het tweede albumconcept is het Palazzo album. Dit eveneens bijzonder fraaie album, maakt gebruik van ingebonden bladen die eveneens worden afgedrukt op professioneel fotopapier.
  • Daarnaast bieden wij het prachtige, ingebonden Parel album aan met een linnen, handgemaakte omslag die geheel vrij op te maken is. Bijvoorbeeld met een foto, tekst of allebei, alles is mogelijk. De bladen worden gedrukt op hoogwaardig 350 grams, briljant wit papier.

Afspraak
Wij maken voor een trouwreportage altijd een afspraak bij jullie thuis om een goed beeld te krijgen van jullie wensen en voorkeuren. Tevens wordt de hele dag dan goed doorgesproken zodat we tijdens de reportagedag zelf niet met allerlei vragen hoeven te komen en de fotograaf op die manier bijna ongemerkt zijn werk kan doen. Daarnaast kunnen jullie dan diverse voorbeeldalbums met verschillende opmaakstijlen inzien.

Buitenland

Ook voor een huwelijk in het buitenland zijn jullie bij ons aan het goede adres! Alexander Engberts Fotografie heeft inmiddels huwelijksreportages mogen verzorgen in een groot aantal landen waaronder Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, Amerika en Barbados. Informeer naar de vele mogelijkheden op dit gebied!

Albumkoffer
Vanaf nu kunnen wij een unieke, handgemaakte houten albumkoffer met koperen handvat en sluitwerk leveren. Deze albumkoffer wordt speciaal voor ons gemaakt door een ambachtelijk timmerbedrijf. De koffer wordt voor jullie voorzien van een persoonlijk opschrift. In principe jullie namen en trouwdatum, maar een andere tekst is mogelijk. Al met al een absoluut uniek product, gemaakt om een heel leven mee te gaan! Alexander Engberts Fotografie biedt als enige in Nederland een dergelijk product aan.

        

Interesse? Vul dan hier een contactformulier in en jullie ontvangen vrijblijvend meer informatie. Bellen kan uiteraard ook, ons telefoonnummer is 071-3018649 of mobiel 06-11915555.

Lid Beroeps Fotografen Nederland