Tarieven Huwelijk

Een bruiloft is heel persoonlijk en dat moet ook in de fotografie tot uiting komen. Daarom is er veel ruimte voor eigen invulling. Er is bijna niets onmogelijk bij Alexander Engberts Fotografie!

Al onze tarieven zijn op All Inclusive basis. Dat wil zeggen dat ze altijd inclusief reiskosten zijn en daarnaast berekenen wij bijvoorbeeld geen weekendtoeslag.
Ons tarievenoverzicht is opgebouwd op basis van een overzichtelijk A,B,C principe. Kies het gewenste aantal uren fotografie (A), de maat en het soort album (B) en eventuele opties zoals bijvoorbeeld een houten albumkoffer of persoonlijke bedankkaartjes (C). Op deze manier kunnen jullie eenvoudig je perfecte bruidsreportage samenstellen!

Het volledige overzicht van onze tarieven en betalingsvoorwaarden Huwelijk is hier te vinden.

Interesse? Vul dan voor meer informatie hier een contactformulier in. Bellen kan uiteraard ook, ons nummer is 071-3018649 of mobiel 06-11915555.

Op alle rechtsbetrekkingen van Alexander Engberts Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005. De tekst van deze voorwaarden kunt u hier vinden. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Voor enkele documenten op deze pagina heb je Adobe Acrobat Reader nodig. Deze is hier gratis te verkrijgen.
Get Adobe Reader

Lid Beroeps Fotografen Nederland